Clapham South

-Cloakroom

After completing the Guest bathroom, the client (Sam) has contacted us again to undertake the ground floor WC room this time. This room was previously occupied by a washing machine and general storage. The brief was to maintain the current usage of WC for visiting guest but also to add an area to hang your coats and store away your shoes. Along with providing the family with a stylish Cloakroom, we have also maintained maximum use for storage where possible. 

 

The design style of the cloakroom has been developed with the client taste and luckily for us, Sam has a wonderful taste in design. Due to the room size and lack of windows, we wanted to create a modern and stylish guest bathroom that stays in your memory when visiting. The black marble, black tap and black coat hanger compliments the white Closed couple toilet and Basin very well. To offset the dark and white tones, we have introduced a warm copper “wall” which consist of Grey/copper wallpaper and copper towel warmer.

Interior-Render.jpg

2021