HORLEY LARGE FAMILY KITCHEN

2016

A full design-scheme for a Ground Floor Kitchen renovation and extension to a large family kitchen in Horley, Surrey.

The client wanted a playful and open space with a kitchen bar for busy mornings and a large seating area for family dinners where everyone could come together. 

All storage was designed to be aligned along the sides the walls in an

L-shape, with additional shelving on the kitchen island to hold cook books and other family items.

Two sets of large sliding doors were introduced which opens fully to the patio and garden. The skylight in the centre of the room brings more light and air into the space.

The client particularly liked Spiderman and the Marvel world, so we incorporated posters into the storage zone and made a featured wall from comic books.

Copyright © 2021 Ruimte Design All Rights Reserved. Company Number: 09764305